περιοδικές ενημερώσεις

03/07/2018

Νέα συνεργασία

Η ΝΕΟΤΕΚ ξεκινά νέα συνεργασία με την εταιρία Elastisense, Δανίας. Η Elastisense κατασκευάζει μηχανικά ευέλικτα μηκυνσιόμετρα περιμετρικού προσανατολισμού κατάλληλα για ταυτόχρονες μετρήσεις πολλαπλών κατευθύνσεων.

 

25/06/2018

Νέα συνεργασία

Η ΝΕΟΤΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρία Vigor Technology για την προώθηση των προϊόντων της στην Ελλάδα. Η Vigor Technology κατασκευάζει κλινόμετρα για την παρακολούθηση των μεταβολών σε πύργους, εκσκαφές, αντλιοστάσια, υψηλά κτίρια, επικίνδυνα κτίρια, γέφυρες, πλοία, οχήματα, σιδηρόδρομους, αεροπλάνα και άλλες μηχανολογικές και δομικές κατασκευές.

14/12/2017

Νέα συνεργασία

Η εταιρία μας ανακοινώνει νέα συνεργασία με τον οίκο greenTEG Ελβετίας. Με έτος ίδρυσης το 2009, ο οίκος greenTEG σχεδιάζει, κατασκευάζει και προωθεί αυτόνομα συστήματα μέτρησης και υπολογισμού του συντελεστή θερμοπερατότητας του κελύφους των κτιρίων, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9869. Η μέτρηση του συντελεστή θερμοπερατότητας των δομικών στοιχείων αποτελεί σημαντικό εργαλείο του μηχανικού για την αξιολόγηση της θερμομόνωσης και την πρόταση επεμβατικών μέτρων με στόχο τη βελτίωση της ενεργειακής ταυτότητας των κτιρίων.

20/11/2017

Έκπτωση αναβαθμίσης λογισμικών Itasca

Για όλα τα λογισμικά του οίκου Itasca ισχύει έκπτωση αναβάθμισης στην τρέχουσα έκδοση έως 15%. Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες μέχρι 31/12/2017 και δεν αφορά προ-αγορά της επόμενης έκδοσης.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε σχετική προσφορά.

06/11/2017

Έκπτωση απόσυρσης για αγορά κλισιομέτρου Slope Indicator

Με την απόσυρση του παλαιού σας κλισιομέτρου κερδίζετε έκπτωση απόσυρσης έως €2,500 για την αγορά του νέου Ψηφιακού Κλισιομέτρου Slope Indicator.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την αναλυτική μας προσφορά.

Please reload