εκθέσεις - συνέδρια

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωτεχνικής Μηχανικής

6-8 Νοεμβρίου 2019 | Πολεμικό Μουσείο, Αθήνα

Η ΝΕΟΤΕΚ συμμετέχει στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γεωτεχνικής Μηχανικής που διοργανώνει η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Εδαφομηχανικής και Γεωτεχνικής Μηχανικής.

Η εταιρία μας έχει προμηθεύσει και εγκαταστήσει εξοπλισμούς δοκιμών εδαφομηχανικής και βραχομηχανικής στα μεγαλύτερα ιδιωτικά και δημόσια εργαστήρια της χώρας μας, καθώς και εξοπλισμό γεωτεχνικής & αντισεισμικής παρακολούθησης δημοσίων έργων, και ειδικότερα φραγμάτων, σηράγγων, πρανών κλπ.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας για να σας παρέχουμε πληροφορίες για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της γεωτεχνικής μηχανικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο https://www.erasmus.gr/microsites/1170  

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής και Τεχνικής Σεισμολογίας

5-7 Σεπτεμβρίου 2019 | Helexpo, Αθήνα

Η ΝΕΟΤΕΚ συμμετέχει στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής και Τεχνικής Σεισμολογίας  που συνδιοργανώνουν το Ελληνικό Τμήμα Αντισεισμικής Μηχανικής και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τον καταστροφικό σεισμό της Αθήνας του 1999.  

Η εταιρία μας έχει προμηθεύσει και εγκαταστήσει εξοπλισμούς αντισεισμικής μηχανικής σε Φράγματα στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 1970, αλλά και σε πολλά έργα όπου απαιτείται δυναμική παρακολούθηση κατασκευών.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας για να σας παρέχουμε πληροφορίες για συστήματα παρακολούθησης σεισμικής συμπεριφοράς κατασκευών και να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο https://conv.eltam.org/  

Digital Construction Expro-Forum

Αθήνα, 11-13 Μαΐου | Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας

Η ΝΕΟΤΕΚ συμμετέχει ως εκθέτης στα πλαίσια διεξαγωγής του Digital Construction Expo – Forum, που απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου των κατασκευών, και αφορά την αξιοποίηση νέων τεχνολογικών εργαλείων για τις κατασκευές, τις υποδομές, την αρχιτεκτονική και την αστική ανάπλαση.

Η εταιρία μας θα παρουσιάσει έξυπνες φορητές συσκευές ελέγχου κατασκευών σκυροδέματος με χρήση τεχνολογίας Augmented Reality.

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στο περίπτερό μας DC10/A για να δείτε τις συσκευές από κοντά, αλλά και να συμμετέχετε στην παρουσίαση των συσκευών που θα γίνει την Κυριακή 12/05 στη 13:00 στον ειδικό χώρο παρουσιάσεων της έκθεσης FORUM AREA.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, http://www.digitalconstructions.eu/el/

 

Για να λάβετε δωρεάν πρόσκληση εισόδου στην έκθεση, παρακαλώ στείλτε μας τα στοιχεία σας στο info@neotek.gr

Ημερίδα Ελληνικής Επιτροπής Τεχνικής Γεωλογίας

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2019 | ΕΜΠ Αίθουσα Τελετών

Η NEOTEK συμμετέχει στην Ημερίδα που διοργανώνει η Ελληνικής Επιτροπή Τεχνικής Γεωλογίας υπό την αιγίδα της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων - Μεταλλουργών του ΕΜΠ με θέμα "Η συμβολή της Τεχνικής Γεωλογίας στην πρόληψη και αντιμετώπισης Γεωκινδύνων. Σύγχρονες τεχνικές έρευνας και έγκαιρης προειδοποίησης, περιστατικά και νομικό πλαίσιο".

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στην Ημερίδα και να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στα όργανα γεωτεχνικής μηχανικής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Ημερίδα Παρουσίασης Οργάνων ΜΚΕ

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2019 | Triaena Business Center

Η NEOTEK, σε συνεργασία με τον Ελβετικό οίκο Proceq, διοργανώνει Ημερίδα Παρουσίασης οργάνων Μη καταστροφικών Ελέγχων Κατασκευών.

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στην Ημερίδα και να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στα όργανα ΜΚΕ. Τα όργανα θα είναι διαθέσιμα προς επίδειξη μετά από κάθε παρουσίαση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.altgrounds.com/neotek-seminar/

16o Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής

Θεσσαλονίκη, 18-21 Ιουνίου 2018 | Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η ΝΕΟΤΕΚ, σε συνεργασία με τις εταιρίες GDS, Sequoia, Itasca & SVIBS συμμετέχει στο 16ο  Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αντισεισμικής Μηχανικής που διοργανώνει το Ελληνικό Τμήμα Αντισεισμικής Μηχανικής μαζί με τον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό Αντισεισμικής Μηχανικής, στο Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης.

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στο περίπτερό μας με σκοπό την ενημέρωση στις  τελευταίες τεχνολογίες αντισεισμικής μηχανικής.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, http://www.16ecee.org/

18o Πανελλήνιο Συνέδριο Σκυροδέματος

Αθήνα, 29-31 Μαρτίου 2018 | Ίδρυμα Ευγενίδου

Η ΝΕΟΤΕΚ συμμετέχει ως εκθέτης στα πλαίσια διεξαγωγής του 18ου Πανελληνίου Συνεδρίου Σκυροδέματος που διοργανώνει το Ελληνικό Τμήμα Σκυροδέματος του ΤΕΕ στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στο περίπτερό μας με σκοπό την ενημέρωση στις  τελευταίες τεχνολογίες οργάνων μη καταστροφικού ελέγχου κατασκευών.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, https://www.skyrodema2018.gr/

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φραγμάτων και Ταμιευτήρων

12 - 14 Οκτωβρίου 2017 | Αίγλη Ζαππείου, Αθήνα

Η ΝΕΟΤΕΚ θα συμμετέχει σαν εκθέτης στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φραγμάτων και Ταμιευτήρων που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή Μεγάλων Φραγμάτων (ΕΕΜΦ) στην Αίγλη Ζαππείου στην Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου. Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στο περίπτερό Nο.6 για να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της γεωτεχνικής μηχανικής, παρακολούθησης υπογείων υδάτων & αντισεισμικής τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο http://fragmata2017.gr/home

11ο Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο

4-6 Οκτωβρίου 2017 | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η ΝΕΟΤΕΚ συμμετέχει στο 11ο Διεθνές Υδρογεωλογικό Συνέδριο που διοργανώνουν η Ελληνική Επιτροπή Υδρογεωλογίας και ο Σύνδεσμος Γεωλόγων και Μεταλλειολόγων Κύπρου, με θέμα την υπόγεια υδροφορία και την τρωτότητά της. Η εταιρία μας έχει προμηθεύσει συστήματα παρακολούθησης υδάτων, μόνιμης τοποθέτησης ή χειροκίνητης λειτουργίας.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας για να σας πληροφορήσουμε σχετικά με τα συστήματα παρακολούθησης υπόγειων υδάτων και να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο https://www.hydrogeologycongress.gr/index.php/GR/

10ο Διεθνές Συνέδριο για τη Συντήρηση των Μνημείων της Μεσογείου

20-22 Σεπτεμβρίου 2017 | ΕΜΠ, Αθήνα

Η ΝΕΟΤΕΚ συμμετέχει στο 10ο Διεθνές Συνέδριο για τη Συντήρηση των Μνημείων της Μεσογείου που διοργανώνει ο Τομέας Επιστήμης και Τεχνικής των Υλικών της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με θέμα “Φυσικοί και ανθρωπογενείς παράγοντες κινδύνου και αειφόρος συντήρηση”. Η εταιρία μας έχει προμηθεύσει και εγκαταστήσει εξοπλισμούς δομικής παρακολούθησης πολλών μνημείων στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων του Παρθενώνα, της Ακρόπολης Λίνδου, του κάστρου Πλαταμώνα, της Μονής Οσίου Λουκά, της Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους, με πιο πρόσφατα του Ταφικού Μνημείου της Αμφίπολης και του κάστρου Ρεθύμνου.

Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας για να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε συστήματα παρακολούθησης στατικής και δυναμικής συμπεριφοράς των κατασκευών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο http://conference2017.monubasin.com/

10ο Διεθνές Συνέδριο Φέρουσας Ικανότητας Οδοστρωμάτων

28 - 30 Ιουνίου 2017 | Divani Caravel, Αθήνα

Ο Όμιλος Kistler, αντιπροσωπευόμενος από 35ετίας στην Ελλάδα και Κύπρο από την  ΝΕΟΤΕΚ, θα συμμετέχει σαν εκθέτης στο 10ο Διεθνές Συνέδριο Φέρουσας Ικανότητας Οδοστρωμάτων, που λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, στις 28 Ιουνίου. Η Kistler και η ΝΕΟΤΕΚ θα χαρούν να σας υποδεχθούν στο περίπτερο No. 2 και να σας παρουσιάσουν το Σύστημα WIM (ζύγιση οχημάτων εν κινήσει) που έχει σχεδιαστεί για την παρακολούθηση της διέλευσης βαρέων οχημάτων. Το πρώτο σύστημα WIM εγκαταστάθηκε και παραδόθηκε σε λειτουργία από τη ΝΕΟΤΕΚ στις αρχές του 2015 στη Νέα Οδό.

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα Weigh-In-Motion system.

 

Η ΝΕΟΤΕΚ συμμετέχει επίσης στο περίπτερο Νο. 4 με την Αγγλική εταιρία Cooper Technology, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Η Cooper Technology είναι από τους πρωτοπόρους κατασκευαστές και προμηθευτές  σε εργαστηριακό εξοπλισμό δοκιμών ασφαλτικών, σκυροδέματος, εδαφών και αδρανών. Η ΝΕΟΤΕΚ έχει εξοπλίσει τα περισσότερα δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια με μηχανές Αντίστασης σε Απότριψη και Στίλβωση αδρανών (επιταχυνόμενη λείανση) καθώς και Oλισθηρόμετρο ασφάλτου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία Cooper Technology, μπορείτε να κατεβάσετε το γενικό κατάλογο από το link https://cooper.co.uk/download-catalogue/ ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://cooper.co.uk/

 

​Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο http://www.bcrra2017.com/

Please reload