η εταιρία

Με έτος ίδρυσης το 1969, η ΝΕΟΤΕΚ εξειδικεύεται στην παροχή συνολικών λύσεων για Συστήματα Δοκιμών και Μετρήσεων που έχουν εφαρμογή τους χώρους του πολιτικού μηχανικού, μηχανολόγου, γεωτεχνικού και δομικού μηχανικού, και σεισμολόγου .

 

Η ΝΕΟΤΕΚ αντιπροσωπεύει έναν μεγάλο αριθμό πρωτοπόρων και διεθνώς καθιερωμένων κατασκευαστών εξοπλισμού από όλο τον κόσμο. Η αποτελεσματική συνεργασία με τους προμηθευτές μαζί με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια των 48 χρόνων λειτουργίας, καθιστούν τη ΝΕΟΤΕΚ κατάλληλη να παρέχει στους πελάτες τις καλύτερες τεχνικές λύσεις με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του έργου αλλά και τους οικονομικούς περιορισμούς.
 

Η ΝΕΟΤΕΚ εστιάζει ενεργά στην προσφορά πρόσθετων υπηρεσιών στους πελάτες από την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού έως την υποστήριξη του εξοπλισμού καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του, ενώ παράλληλα έχει ως στόχο τη συνεχή ενημέρωση των υφιστάμενων και μελλοντικών πελατών σχετικά με τις τελευταίες  τεχνολογίες.


Το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο εντός της εταιρείας, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, η σύγχρονη οργανωτική υποδομή και η εφαρμογή των διαδικασιών ποιότητας ISO εγγυώνται ότι η NEOTEK προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η ΝΕΟΤΕΚ είναι μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

η ματιά μας

πελάτες

Τ: +30 210 9341533 // Ε: info@neotek.gr 
  • Facebook Clean
NEW LOGO ISO Q-CERT-red.png

NEOTEK - Measuring & Testing Systems since 1969

Copyright NEOTEK OE P. Xystris & Co. | All rights reserved | Created by A. Fradelou